Concert Benèfic de David Pradas: Umbilical, el vincle etern

El proper divendres 24 de novembre a les 19h tindrà lloc el Concert Benèfic Umbilical, el vincle etern de David Pradas a l´Orfeó Lleidatà organitzat per ADSALUT associació – CARLA ràdio a través del Consell Participatiu de l’Espai Orfeó.

L´entrada és gratuïta, però en acabar el concert es podrà fer un donatiu en benefici del projecte social: “Rehabilitació mitjançant la comunicació per a persones amb transtorns mentals severs”.

Umbilical és el setè treball del pianista i compositor David Pradas i la seva música és el fil invisible que teixeix el vincle mare-fill i que els embolcalla per sempre en un tel infinit de tendresa.  Dotze peces de piano, talment com el pas d’un rellotge vital, ens proposen un viatge cap a l’etapa més transcendent de l’ésser humà, la concepció i els primers anys de vida.

Umbilical parla d’amor, de solitud davant un repte, de força, esperança, gratitud… i sobretot del vincle etern entre mare i fill/a.

L´organitzadora del concert, ADSALUT associació – CARLA ràdioés una ONG d’àmbit nacional sense ànim de lucre per la defensa de la salut des de la prevenció i la rehabilitació mitjançant la comunicació. Neix per iniciativa d’una persona afectada que té manca de mobilitat i alhora per petició d’altres associacions de salut.

La seva missió és proporcionar informació, orientació i suport a les persones que estan afectades per algun tipus de discapacitat i als seus familiars, i alhora, contribuir de forma activa a normalitzar el món de les persones amb discapacitat a través de la comunicació.

El seu marc de treball és “construir un discurs de capacitats i de persones, amb indiferència de les seves diferències”.

Si no podeu anar al concert, però voleu fer una aportació podeu fer-ho a través del número de compte que l´Associació té a CaixaBank.

Fila Zero: ES46 2100 0004 4101 1190 6149

Ja sabeu la dita: “un grano no hace un granero, pero ayuda a su compañero”.

Tots hem de sumar!!

Recordeu:

Data i hora: divendres 24 de novembre 2017 a les 19:00 h
Lloc: Orfeó Lleidatà
FUNDACIÓ ORFEÓ LLEIDATÀ
Consell Participatiu de l’Espai Orfeó.
Adreça: C. Darrere Sant Martí s/n. 25004 Lleida

*Concert apte per a nens

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s