Vine a córrer per l´autisme el proper diumenge 29 d´octubre al Parc de la Ciutadella

Cursa Solidaria CorreBlau

El pròxim diumente 29 d´octubre a les 10h es celebrarà al Parc de la Ciutadella de Barcelona la III Edició de CorreBlau, una cursa solidària organitzada per l´Associació Aprenem, que pretén ser  el referent de la ciutat de Barcelona en difondre la inclusió escolar de l’alumnat amb autisme.

El Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) és un trastorn neurològic que afecta la percepció i al processament de la informació. Es presenta amb una prevalença d’1 de cada 100 naixements i és quatre vegades més freqüent entre els homes que entre les dones.

El diagnòstic de TEA inclou un col·lectiu molt divers de persones que mostren una alteració significativa en el desenvolupament de les habilitats de comunicació, llenguatge i relació social, i que sovint manifesten interessos restringits i conductes repetitives i estereotipades.

El trastorn autista es fa evident abans dels tres anys, encara que sovint es diagnostica més tard. En alguns casos, pot no ser detectat fins l’edat escolar obligatòria. No obstant això, els instruments de detecció primerenca i diagnòstic específics permeten identificar-lo ja abans del segon any de vida.

El TEA és un trastorn permanent que persisteix al llarg de la vida. Les persones amb TEA són ciutadans de ple dret especialment vulnerables per la seva diversitat. Cal doncs garantir-los els suports necessaris en tots els àmbits per a la inclusió educativa, laboral i social.

Per això hem d´unir-nos i córrer o caminar en aquesta cursa, en defensa dels drets de l’alumnat amb TEA.

La inscripció són 12€: 7 euros són per a participar en la cursa (inclou samarreta i obsequis), i 5 euros per impulsar un projecte d’inclusió escolar d’alumnat amb autisme dins del Projecte Construïm Capacitat.

Si no podeu venir, però voleu participar d´alguna forma, està habilitat el Dorsal 0.

Teniu tota la información: Inscripcions, recorregut, etc. AQUÍ

A posar-se en formar i a divertir-se per a una bona causa. Què més volem? 🙂

Connecta´t al Blau!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s